Velikonoční VV na Bílé skále

26.04.2011 15:17

 Letošní Velikonoční víkend jsme strávili mezi přáteli v krásné jarní přírodě české kanady. Jak už to na těchto výcvikových výkendech chodí, věnovali jsme se zejména vzájemné výchově :)

Počasí nám vyšlo přímo pohádkové - bylo krásně slunečno a teploučko - pro psí účastníky ne tak příjemné jako pro ty člověčí - i když někteří se pěkně spálili :D

Ranní stopy na travičce vyhovovali všem - i když orientaci terenem bychom měli ještě potrénovat (zvláště přímě ROVNÉ úseky), lomy klučičák vysřihával přímo ukázkově, zato předměty zalehával trošku lajdácky. Na dopolední poslušnosti už bylo na pejscích vidět, že výcvik na sluníčku není zrovna tím nejpříjemnějším -bylo to vidět zvláště na těch, kteří přišli na řadu k polednímu. Zato odpolední obrany si zato všichni užívali teplo neteplo ;)

Největší atrakcí ovšem bylo odpoledne věnované vystavování, přípravám na zkoušky ZZO a tudíž našemu oblíbenému sportu "zabíj míč", který jsme pro letošní jaro vylepšili disciplínou "skr maketu je to lepší než kolem ní". Nácvik obíhání maket se zdál v teoretické rovinně snazším než v té praktické - nicméně za velké podpory a pomoci Jirky Nečesaného, se nám podařilo na Kurtíka vyzrát.

Jak se nám dařilo, můžete kouknout na spoustu fotek zde.

Všechno jednou končí a tak i nám tento krásný víkend utekl až nepříjemně rychle. Máme však spousty podnětů co zlepšovat a moooře dobrých rad jak na ony "potíže" vyzrát. 

Už teď se těšíme na další báječný víkend.....

Vyhledávání

Novinky

10.09.2012 20:42

11. Brněnská Krajská výstava psů

Dnešní krásnou slunnou neděli jsme s našimi chlupáči vyrazili na Krajskou výstavu. Rotvajlery dosti přísným okem posuzoval slovenský rozhodčí pan Andráš Polgár. Větší účast byla mezi mladými fenkami, celkem se účastnilo 6 rotvíků (2psi a 4fenky). Obecnou vadu u většiny posuzovaných zvířat viděl...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode